RC Kopen is een bedrijf geregistreerd in Europa sinds 2020.

RCKopen is een van de weinige online bedrijven die zeer zuivere onderzoekschemicaliën leveren voor individueel en/of bedrijfslaboratoriumonderzoek en -analyse. Wij bieden onze klanten zowel de meest gevraagde als zeldzame onderzoekschemicaliën met een zuiverheid van minstens 98%. Elke nieuwe batch producten doorstaat laboratoriumtests en arriveert bij ons compleet met certificering van de analyse. Op deze manier weten we altijd dat we onze klanten uitzonderlijk zuivere chemicaliën leveren.

Door onze inspanningen leveren wij chemicaliën van de hoogste kwaliteit en zuiverheid tegen de meest concurrerende prijs. Consistente kwaliteit, rijke ervaring in de export, laag risico, snelle service en korte doorlooptijd, al deze voordelen winnen steeds meer klanten en een hoog marktaandeel voor ons.

Wij zijn geen doorsnee koop- en verkoopbedrijf. Onze prijzen zijn betaalbaar en gelijk aan de gemiddelde prijzen op de markt voor onderzoekchemicaliën. Omdat we toegewijd zijn aan het comfort en de tevredenheid van de klant, proberen we altijd aan de verwachtingen van de klant te voldoen en deze te overtreffen, en bieden we een breed scala aan betalings- en verzendopties aan. Wij zijn bijna, zo niet de enige leverancier die ervoor zorgt dat pakketten wereldwijd worden verzonden.

Mochten zich onverhoopte omstandigheden voordoen, dan zal ons Customer Service team u altijd ondersteunen en voor iedere situatie de meest passende oplossing vinden. We luisteren naar onze klanten en houden rekening met elke feedback en recensie. Dit helpt ons ook om de markt te ontwikkelen, nieuwe producten te brengen en steeds meer nieuwigheden aan onze klanten aan te bieden.

We zijn erin geslaagd een langdurige relatie op te bouwen met veel retail- en groothandelsklanten, hun aantal groeit voortdurend. De meeste mensen keren regelmatig terug naar onze website omdat ze weten dat ze hier een breed scala aan kwaliteitsproducten, flexibele betalingsmogelijkheden, snelle en verzekerde levering, beveiligd en comfortabel bestelproces, snelle en efficiënte klantenservice hebben. Wij weten echter dat er altijd ruimte is voor perfectie!

Wat doen we?

Als vertrouwde leverancier van onderzoekschemicaliën bieden wij een uitgebreid assortiment hoogwaardige verbindingen voor wetenschappelijk onderzoek. Onze producten ondergaan strenge tests om de zuiverheid en authenticiteit te garanderen en ondersteunen baanbrekend onderzoek op verschillende gebieden. Met een toewijding aan integriteit en innovatie dienen wij als uw betrouwbare partner bij het bevorderen van wetenschappelijke ontdekkingen.

Onze missie

Onze missie als leverancier van onderzoekschemicaliën is het faciliteren van wetenschappelijke vooruitgang door verbindingen van superieure kwaliteit te leveren aan onderzoekers over de hele wereld. We streven ernaar innovatie mogelijk te maken door de authenticiteit, zuiverheid en betrouwbaarheid van onze producten te garanderen, waardoor onderzoekers doorbraken kunnen realiseren in verschillende domeinen. Toegewijd aan ethische praktijken en uitmuntendheid, streven we ernaar de katalysator te zijn voor transformatieve ontdekkingen.

Geschiedenis van ons

Met een erfenis van meer dan tien jaar zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van onderzoekchemicaliën, die consequent de allernieuwste verbindingen levert voor wetenschappelijk onderzoek. Onze reis wordt gekenmerkt door een niet-aflatende toewijding aan kwaliteit, compliance en innovatie, resulterend in duurzame partnerschappen met onderzoekers over de hele wereld. Vanaf ons bescheiden begin tot het worden van een vertrouwde naam in de branche, onze geschiedenis is een bewijs van onze toewijding aan het bevorderen van onderzoek en kennis.

Carrinho de compras0
Não existem produtos no carrinho!
Continuar a comprar
0