Comprar 4-FMA online

4-FMA

210 - 40,000

Nome IUPAC: Denominação 1-(4-Fluorofenil)-N-metilpropan-2-amina

CAS # 52063-62-4

Outro nome: 4-Fluorometanfetamina

Aparência:

Forma: HCL

Análise NMR: C10H14FN - HCl

REF: MK1000102 Categoria:

Partilhar este produto

Descrição

Algemene informatie 4-FMA

Koop 4-FMA online, 4-Fluoromethamphetamine (4-FMA) is een minder populaire nieuwe stimulerende entactogene stof van de amfetamineklasse. 4-FMA is kunstmatig verbonden met 4-FA en methamfetamine. Er is weinig bekend over de farmacologie ervan. Het levert echter waarschijnlijk zijn resultaten op door de niveaus van dopamine, noradrenaline en serotonine in gedachten te verhogen.

De chemische samenstelling van 4-FMA

Onderzoekschemicalie 4-FMA, 4-Fluoromethamphetamine is een nieuwe entactogene stimulans en verbinding. Deze moleculen bevatten een fenethylaminekern verbonden met een fenylring aan de amino (NH-2) verbonden met R via een keten die ethyl-extra-methylsubstitutie bevat.

De vorm bevat het fluoratoom in R-4 van zijn fenylring van alfa-methylfenethylamine. 4-fluormethamfetamine, dus het is een gefluoreerde analoog van methamfetamine.

Farmacologie van 4-FMA

4-FMA is gerelateerd aan 4-FA en methamfetamine. 4-FMA maakt dopamine als stof vrij. Het verhoogt de hersenfunctie naar een hoger niveau, wat leidt tot verfrissende en opwindende resultaten. Bekende effecten zijn een hoge productiviteit en een focus die de concentratie verbetert zoals bij 4-FA.

De impact van deze onderzoekschemicaliën kan leiden tot een hogere muzikale waardering en een gevoel van verbondenheid geven. Het veroorzaakt zijn effecten door de dopamine-, noradrenaline- en serotoninespiegels in de hersenen te verhogen, maar er is weinig over bekend in de farmacologie.

Koop 4-FMA online werd voor het eerst ontdekt in Japan in 2006 om 2-fluoramfetamine (2-FA), 3-fluoramfetamine (3-FA) en 4-fluoramfetamine 4-FA te bestuderen.

De 4-FMA-resultaten worden beschreven als subjectief gevonden tussen 4-FA en 4-FMP en zijn vergelijkbaar met andere amfetaminen die amfetaminen bevatten, zoals XTC.

Koop hoogwaardige 4-FMA

RC Kopen heeft vele jaren ervaring in de research chemical design industrie, waardoor we de zuiverheid van onze producten kunnen waarborgen. Op deze website vind je nu 4-FMA poeder in ons assortiment. Onderzoekchemicaliën, waaronder 4-FMA-onderzoekchemicaliën, worden zorgvuldig getransporteerd, opgeslagen en opgeslagen in uitstekende, droge omstandigheden.

Bewaar dit product in goede bewaarcondities om een consistente kwaliteit te behouden. Het handhaven van een constante kwaliteit is essentieel voor de kwaliteit van uw product. Het kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.

Alle onderzoekschemicaliën worden regelmatig getest op kwaliteit, zuiverheid en veiligheid. Koop ze nu voor een redelijke prijs.

Als je van poeder houdt en je wilt verbluffende dingen? Als je van verbluffende dingen houdt, kun je op onze website research chemicals tegen een redelijke prijs kopen. U kunt onderzoeksmateriaal tegen betaalbare prijzen kopen door onze website te bezoeken. Onderzoekchemicaliën kunt u gemakkelijk online kopen tegen een redelijke prijs.

Uw product wordt slim verpakt en gratis verzonden. Koop uw product alleen voor onderzoeksdoeleinden. U bent verzekerd van een goede service wanneer u bij ons bestelt. Wij staan garant voor een goede service.

Alle producten, inclusief onderzoekschemicaliën 4-FAM of 4-FA, hebben een eerlijke prijs.

In het laboratorium geteste 4-FMA met resultaten.

A RC Kopen está a fazer progressos no sentido da satisfação global dos seus clientes. Vários inquéritos demonstraram que os clientes solicitam tantos dados quanto o esperado antes de comprarem produtos químicos de investigação sintéticos. Além disso, publicamos todas as consequências laboratoriais de cada produto químico de investigação num registo PDF.

Onze 4-FMA voldoet consequent aan de actieve ingrediënten en is voor iedereen duidelijk zichtbaar.

Distribuímos todas as consequências laboratoriais de cada produto químico de investigação num documento PDF.

Veilig bestellen bij 4-FMA.

Os produtos químicos de investigação da RC Kopen são de excelente qualidade e têm um preço justo. Por conseguinte, garantimos que, quando solicitar os seus produtos químicos de investigação à RC Kopen, entregaremos o seu pedido em sua casa de forma rápida e segura, uma vez que as vendas de produtos químicos de investigação estão sempre disponíveis na RC Kopen.

Solicitar compostos de investigação sintéticos com Bitcoin ou transferência bancária é fácil na RC Kopen.

Enviamos o pó para produtos químicos de investigação no mesmo dia útil se o pagamento for recebido antes das 15:00 CEST.

Wij leveren geen artikelen aan personen jonger dan 18 jaar!

A venda de produtos químicos para investigação destina-se apenas a fins de investigação.

Expedição discreta de produtos químicos para investigação.

RC Kopen zal uw bestelling veilig en stevig inpakken om een goed transport te verzekeren. Bovendien pakken we perfect onopvallend in, en aan de buitenkant wordt niets getoond van wat erin zou kunnen zittenvKoop 4-FMA online.

Informação adicional

GRAMAS

25 GSM, 50 GSM, 100 GSM, 250 GSM, 500 GSM, 1000 GSM, 5000 GSM, 10000 GSM

Avaliações

Ainda não existem avaliações.

Seja o primeiro a avaliar “4-FMA”
Carrinho de compras0
Não existem produtos no carrinho!
Continuar a comprar
0